Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/mkbinkoopservice.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-new/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

ACM trekt leveringsvergunning EnergieFlex in

Door toewijzing van de rechter verkeert Energieflex momenteel in surseance na het intrekken van de leveringsvergunning. De Autoriteit Consument en Markt heeft daarom besloten daarop de vergunning in te trekken. De energie en gaslevering gaan echter voor bestaande klanten gewoon door aangezien dit wordt gegarandeerd door de netbeheerders. Indien een andere leverancier niet alle klanten kan overnemen worden klanten, als ze toestemming verlenen, dus verdeeld over de rest van de energieleveranciers.

Als u momenteel klant bent van EnergieFlex dan hoeft u niks te doen en zal u binnenkort bericht ontvangen waarin wordt gevraagd of u wilt overgaan naar de nieuwe leverancier of zelf wilt overstappen. De overgangsperiode die is ingesteld door de ACM loopt tot 31 oktober en tot deze dag hoeft u zelf niks te ondernemen.

EnergieFlex wijt de problemen aan de concurrentie en de dure energieprijzen. Het bedrijf wilde de kosten niet geheel doorberekenen aan de klant. Dit is echter niet de eerste keer dat een energieleverancier niet aan zijn verplichtingen kan doen, zo ging in 2012 Orro Energy failliet.