Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/mkbinkoopservice.nl/public_html/wp-content/themes/enfold-new/framework/php/function-set-avia-frontend.php on line 570

De Amsterdam Approach

De transitie naar groene stroom leek in 2015 nog ver weg, maar in 2018 ziet de toekomst er gunstig uit. De problemen van klimaatopwarming zijn erkend, en er wordt op alle fronten naar oplossingen gezocht. Een van de resultaten hiervan is de Amsterdam Approach.

De Amsterdam Approach is al vele malen voorgekomen in de geschiedenis, maar heeft nu een nieuwe jas aan. De Amsterdam Approach is vrij simpel; denk vanuit de doelstelling, niet vanuit de dingen die je al hebt. Neem een doel voor ogen, en werk ernaar toe. Alles wat niet meehelpt aan het proces aan de kant zetten, en een andere manier zoeken.

Een bekend fenomeen dat volgens deze werkwijze tot stand is gekomen is de maanlanding. Niemand wist hoe ruimtereizen mogelijk gemaakt kon worden, maar door ernaar toe te werken zijn er meerdere succesvolle maanlandingen geweest, en zelfs landingen op Mars. De Amsterdam Approach blijkt effectief.

In 2017 werd Amsterdam verkozen tot meest innovatieve stad van Europa, en die trend wordt voortgezet met de Amsterdam Approach. Leiders van alle takken komen samen om te werken aan een schoon Amsterdam, een schone toekomst. Samen hebben ze het voor elkaar gekregen om formele steun te krijgen in de vorm van geld en status. Het doel om Amsterdam koploper te maken in schone energie te 2025 lijkt haalbaarder dan ooit, met dank aan de Amsterdam Approach.